Epres fínomság
Epres fínomság
Ehhez a fínomsághoz még a sütőt sem kell bekapcsolni, és ez nem utolsó szempont nagy melegben.
Hozzávalók: babapiskóta, eper, hulala tejszín, porcukor,tortazselé és joghurt
A tejszínhabot felverjük és óvatosan összeforgatjuk egy nagy doboz eperízű joghurttal, amibe előtte 3 kanál porcukrot kevertünk. Egy kis tálkába vagy bármi más tálkába, edénybe lerakunk egy sor babapiskótát, rásimítunk egy sort a krémből megszórjuk eperrel majd újra piskóta, krém és eper. Addig rétegezzük míg tatanak a hozzávalók. A felső réteg eper legyen és azt leöntjük tortazselével.
Hűtőszekrényben egy éjszakát állni hagyjuk, míg a piskóta megpuhul. A tetejére tejsszínhabot is tehetünk, ki hogy szereti.